Kuća za odmor "Kod Dade"

Naziv objekta: Kuća za odmor “Kod Dade”
Kategorizacija: **
Adresa: Vrlika 26, Daruvar
Mobitel: 098 455 180 ; 0992710174
Email: darkobakaric72@gmail,com ; diaanat@gmail.com
Kontakt osobe: Darko Bakarić, Diana Takač

shadow

Diana Takač, struč.spec.admin.publ.
voditeljica Soba SLAVONIJA ****
manager Rooms SLAVONIJA ****
Trg kralja Tomislava 20
43500 Daruvar
OIB: 63407163377
IBAN: HR9423400091110798596
www.sobe-slavonija.com
0992710174

Kuća za odmor "Kod Dade"

Kuća za odmor ” Kod Dade” smještena je u mirnom, južnom dijelu grada udaljena od njegovog središta tek 15 minuta laganog hoda ili 3 minute vožnje osobnim vozilom. Svojom pozicijom, blizinom Daruvarskih toplica te ostalih turističkih znamenitosti ( Dvorac Janković, Rimska šuma, Petrov Vrh, Park tamnog neba…) te nadasve atraktivnim pogledom na grad gostima nudi pogodnost komfornog boravka i opuštanja u kući.
Ukupne je stambene površine 150 m2 čiju donju etažu čini opremljena kuhinja (štednjak sa pećnicom, hladnjak sa ledenicom, perilica posuđa, kuhalo…) i prostrana blagovaonica. Središte kuće je dnevni boravak koji svojom prostranošću i ambijentalnom rasvjetom posjetiteljima omogućava ugodan i romantičan doživljaj. Staklena stijena u dnevnom boravku pruža jedinstven pogled na grad, hipodrom i širu okolicu te je ujedno izlaz na terasu. Boravak na terasi osobito u ljetnim mjesecima gostima omogućava opuštanje u pogledu i zajamčenoj privatnosti. Dio donje etaže je i kupaonica opremljena kadom sa tušem i svim nužnim sanitarijama.
Na katu kuće nalaze se tri spavaće sobe koje mogu smjestiti ukupno 6 osoba, trokretvetna (opremljen bračnim krevetom i krevetom za jednu osobu), dvokrevetna sa odvojenim krevetima i jednokrevetna soba. Na zahtjev roditelja našim najmlađim gostima na raspolaganju je dječji krevetić.
Dvorišni prostor omogućava parkiranje vozila pod natkrivenom nadstrešnicom ili opcionalno uz nadoplatu u zatvorenom garažnom prostoru.
Gostima je na raspolaganju i kompletno opremljena pečenjara čija uporaba ( uz nadoplatu) upotpunjuje gastronomsku komponentu korištenja objekta.
Kao posebna pogodnost gostima se nudi transfer od/do zračne luke ili drugog odredišta te najam osobnog automobila ili bicikla. Ova pogodnost također se dodatni naplaćuje kao i boravak kućnih ljubimac u kući.

Srdačan pozdrav, Darko i Diana

Lijepi pozdrav/ Mit freundlichen Grüssen/ Meilleures Salutations/ Best regards

Lokacija