Jahanje

Ergela AMB Horses, obiteljsko gospodarstvo s plemenitim pasminama konja za sport i rekreaciju iz vlastitog uzgoja, nudi cijeli spektar mogućnosti druženja sa ovim plemenitim životinjama. Iskusni jahači se mogu bezbrižno upustiti u avanturu daljinskog i terenskog jahanja po brdovitim stazama Papuka uz pratnju članova jahačkog kluba „Hrvatski sokol“.

ŠKOLA JAHANJA NA ERGELI AMB HORSES
Na samom ulazu u Daruvar iz smjera Pakraca nalazi se obiteljsko gospodarstvo s plemenitim pasminama konja za sport i rekreaciju iz vlastitog uzgoja. Jahanje kao primarna aktivnost omogućeno je tijekom cijeloga dana u tri ograđena jahališta samostalno ili uz nadzor i upute domaćina. Ergela AMB Horses nudi cijeli spektar mogućnosti; od druženja s plemenitom životinjom, jednodnevnih izleta školaraca, uzbudljivog jahanja po pitomom krajoliku, vožnje fijakerom kroz grad do pružanja usluge smještaja konja za goste grada.

DALJINSKO I TERENSKO JAHANJE OBRONCIMA PAPUKA
Jahački klub „Hrvatski sokol“ je glavni organizator i učesnik ENDURANC utrke, maratona za konje i jahače, koja je u Hrvatskoj po prvi put održana 2006. godine na Petrovom vrhu pored Daruvara. Iskusni jahači se mogu bezbrižno upustiti u avanturu daljinskog i terenskog jahanja po brdovitim stazama Papuka uz pratnju članova jahačkog kluba „Hrvatski sokol“. Primaju se grupe od najviše 7 ljudi, a postoji mogućnost smještaja i vlastitog konja.